Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Аппле жели да контролише трошкове? Гуо Мингиу: Нова употреба иПхоне 5Г ПА може бити мања од очекиване

Последњи истраживачки извештај који је јуче објавио аналитичар Тианфенг Интернатионал Мингминг Гуо (13) указао је да би потражња за 5Г ПА чиповима за новим иПхоне-ом у другој половини 2020. године могла бити мања од очекиване.

Извештај је смањио количину 5Г ПА чипова који се користе у сваком 5Г иПхонеу. Из претходне процене, шест је значајно смањено на један или два. У свом извештају из јуна 2019. године, Гуо Мингди је предвидио да ће Аппле додати 6 5Г ПА чипова 5Г иПхоне-у лансиран у другој половини 2020. године, укључујући по два од н41, н77 и н79.

Међутим, најновије истраживање показује да се н41 више не користи због интеграције са 4Г средње високе фреквенције ПА и 2к2 узлазна линија се отказује. Стога се очекује да ће сваки 5Г иПхоне у другој половини 2020. године користити 1 или 2 5Г ПА чипове, што би требало бити један за сваки н77 и н79. , Или су н77 и н79 интегрисани у једно.

Поред тога, Корво и Скиворкс заменит ће Броадцом као иПхоне 5Г ПА добављач, а Броадцом ће се фокусирати само на испоруку н41 средњих и високофреквентних ПА (Броадцом је скоро једини добављач иПхонеа 11 серије средње и високофреквентне ПА). Вриједно је напоменути да је због одустајања Броадцома из испоруке иПхоне 5Г ПА стабилно пословање иПхоне 5Г ПА ниже од очекиваног и суочено је са ризиком пада са кинеског тржишта мобилних телефона. Иако посматра стабилни дугорочни тренд, свеукупно пословање компаније Дуго и кратко стање није познато.

Ланац снабдевања каже да је Аппле-ово прилагођавање 5Г ПА-а последица превелике потражње иПхоне-а 12 да смањи притисак на снабдевање компонентама, а други је да контролише трошкове компонената.