Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Хуахонг-ова иновација у приходима за 2019. годину износи чак 932,6 милиона америчких долара, а фабрика Вуки постиже 7,4 милиона америчких долара у бродским циљевима

13. фебруара 2020. Хуа Хонг Семицондуцтор Цо., Лтд. (Хонг Конгшка берза: 1347), водећа светска ливница јединствене технологије чисте технологије, објавила је данас у децембру 2019. Свеобухватне оперативне резултате за три месеца која су завршила 31. августа.

Главни финансијски показатељи за четврти квартал 2019. године (неревидирано)

Приход од продаје износио је 242,8 милиона УСД, што је међугодишњи пад за 2,5%, а месечни раст од 1,6%.

Бруто профитна маржа износила је 27,2%, међугодишње смањење за 6,8 процентних поена и смањење на месечном нивоу за 3,8 процентних поена.

Добит периода је била 14 милиона УСД, у поређењу са 48,6 милиона УСД у истом периоду прошле године и 44,4 милиона УСД у претходном кварталу.

Профит који се приписује власницима матичне компаније био је 26,2 милиона УСД, у поређењу са 49 милиона УСД у истом периоду прошле године и 45,2 милиона УСД у претходном кварталу.

Основна зарада по акцији износила је 0,020 долара, у поређењу са 0,042 долара у истом периоду прошле године и 0,035 долара у претходном кварталу.

Поврат нето имовине (на годишњем нивоу) 4,8%.

Главни финансијски показатељи за 2019. годину (неревидирано)

Приходи од продаје достигли су рекордно висок ниво, достижући 932,6 милиона америчких долара, што је пораст од 0,2% у односу на претходну годину.

Бруто профитна маржа износила је 30,3%, што је смањење за 3,1 процентна поена у односу на претходну годину.

Добит за годину износила је 155 милиона долара, у поређењу са 185,6 милиона долара за прошлу годину.

Профит који се приписује власницима матичне компаније био је 162,2 милиона долара, у поређењу са 183,2 милиона долара у претходној години.

Основна зарада по акцији износила је 0,116 долара, у поређењу са 0,171 долара прошле године.

Принос на нето имовину био је 7,4%.

Смернице за први квартал 2020. године

Очекујемо да ће продаја бити око 200 милиона долара.

Очекујемо да ће бруто марже бити између 21% и 23%.

Расподела дивиденди у 2019. години

Компанија ће одлучити о плану расподјеле дивиденде за фискалну 2019. годину на годишњем састанку који је одржан у мају 2020. године.

Порука председника

Г. Танг Јуњун, председник и извршни директор компаније, прокоментарисао је резултате у четвртом тромесечју:

"Срећан сам што могу да поделим са вама резултате четвртог тромесечја 2019. године. Као што знате, менаџмент компаније је за четврти квартал поставио врло изазован продајни циљ од 242 милиона долара. Знамо да је ово тежак задатак. У ствари, приход од продаје компаније у четвртом тромјесечју досегао је 242,8 милиона америчких долара, што је резултат искрене сарадње и заједничких напора читавог нашег тима у изазовном тржишном окружењу. Кључно је то што је нова 12-инчна производна линија Вуки постигла циљ испоруке од УС $ 7,4 милиона, што је од великог значаја за будући развој компаније. Бруто профитна маржа за тромесечје износила је 27,2%. Пад бруто профитне марже углавном је последица пада употребе капацитета и повећања трошкова особља. Веома смо поносни званичне производње у четвртом тромјесечју. "

"На тренутно растућем тржишту 5Г паметних телефона компанија тренутно нуди 8-инчну платформу уграђену флеш меморију, електричне дискретне уређаје, РФ-СОИ и техничку подршку за управљање напајањем многим врхунским купцима у земљи и иностранству. Наше технолошко истраживање и развој Тим се, као и увек, пуни због растућег тржишта 5Г паметних телефона и развија напредније технологије за сродне производе који ће ове године бити пуштени у производњу у 12-инчној фабрици у Вукиу. Видели смо производњу разних производа на овој новој производњи линија Велике могућности, као што су чипови паметних картица, МЦУ-ови, дискретирање напајања, ЦИС, логички и РФ чипови. Купци су заинтересовани за ово. За управљање компанијом тренутни приоритет је да обезбеди да се 12-инчна производна линија може завршити пењање се одвија глатко и брзо. Повећајте обим и допринесете што већем приходу и расту компаније. "

„2019 је сјајна година за Хуа Хонг Семицондуцтор.“ Господин Танг је прокоментарисао годишњи учинак компаније. "Полуводичко индустријско окружење у 2019. години је пуно изазова, а компанија није изградила само напредну 12-инчну производну линију, већ је и њен укупни радни учинак био веома снажан и изванредан. На то сам веома поносан. анализа америчког удружења за производњу полуводича, Глобално тржиште полуводича је 2019. пало за 12%, али укупни приходи од продаје наше компаније достигли су 932,6 милиона америчких долара, што је пораст од 0,2% у односу на претходну годину. повећана потражња за МЦУ, супер јунцтион, ИГБТ и опћим МОСФЕТ производима, посебно у Кини, остатку Азије и Европе. Бруто профитна маржа износила је 30,3%, што је смањење за 3,1 процентни поен у односу на претходну годину, углавном због мања искоришћеност капацитета, већи трошкови за особље и већи јединични трошкови сировина, који су делимично надокнађени вишим просечним продајним ценама. Нето профит Стопа је 16,6%. "

Господин Танг је закључио: „Дубоко сам почаствован што могу да водим изванредан тим. Наставићемо да радимо на задатку повећања капацитета Вукија, без страха од изазова. Уверен сам да ће то имати подршку акционара и одбора директора, водит ћемо компанију Досећи нову висину. "