Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Интел и Мицрон потписали су нови уговор о снабдевању 3Д КСПоинт-ом


Према извештају анандтецх-а, Интел и Мицрон потписали су нови уговор о снабдевању 3Д КСПоинт меморијским чипом. Аналитичари верују да ће Интел сада морати да плаћа Мицрон више него раније јер је једини произвођач 3Д КСПоинт-а.

Након што је окончао партнерство са Мицроновим НАНД-ом и 3Д КСПоинт, Интел је продао удео у Лехију у Јути. Пошто Интел још увек није преселио производњу производа серије Оптане заснованог на 3Д КСПоинт у фабрику Фаб 68 у Далиану, мора потписати уговор о снабдевању са Мицроном. Према споразуму, Мицрон Тецхнологи Прице продаје 3Д КСПоинт Интелу годину дана. Очито је да Интел овог пута поново потписује нови уговор са Мицроном и показује да се није вољан одрећи производа серије Оптане.

Изјава показује да су 9. марта Мицрон и Интел договорили да раскину споразум о испоруци производа између Мицрона, Интел-а и Мицрон Семицондуцтор Асиа (ПСА) 6. априла 2012, који је ступио на снагу 6. ​​марта. У исто време када је ПСА укинуо, Мицрон је потписао нови споразум са Интелом. Двије компаније нису откриле даљње детаље, само што је нови споразум промијенио цијене и услове права.

Аналитичари објективне анализе рекли су да Интел губи новац на НВМ Солутионс Гроуп (НСГ) јер се 3Д КСПоинт показао као веома неисплатив. Процењује се да је Интел изгубио приближно 2 милијарде долара у 3Д КСПоинт-у током 2017. и 2018., а изгубио 1,5 милијарди долара у 2019. години.