Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Каже се да је Зигуанг Стораге укинуо тим НАНД-а, и фокусирао се на изградњу ДРАМ-а?

У исто време када је Зигуанг Зханруи био изложен и добио велику ињекцију фонда од 2,25 милијарди јуана, Јивеи је сазнао да је Зигуанг Стораге, подружница Зигуанг Гроуп-а, укинуо тим НАНД-а. Тренутно запослени чекају да друге филијале Зигуанг Групе изаберу или пронађу нова радна места. .

"Примио сам позив потпредседника групе прошлог викенда и обавестио све да ће шангајски тим бити распуштен, а сви животописи ће бити послати Цхангцуну, као и неким релевантним компанијама које је изабрао Зигуанг, укључујући Зигуанг Зханруи, Хонгмао итд. Хонгмао је компанија за паковање и тестирање која подржава Цхангцхун. "Извор упознат са Зигуанг Схангхаи рекао је за Јивеи.цом:" Тренутно већина запослених чека да Цхангцхун одабере људе. Он је радио на свој начин и није разговарао о накнади . "

Особа је такође рекла да је овај тим одувек желео да буде НАНД Фласх модул и тржиште, а губио је новац. Сада су сродна места укинута и убудуће нису извршена. Фокус Зигуанг Стораге такође ће бити стављен на ДРАМ.

Друга особа блиска Зигуангу рекла је да у продавници Зигуанг има око 200 ~ 300 људи. Главни особље је у Пекингу, Ксијану и Сузхоуу, а Шангај има само мали број запослених.

Према јавним информацијама, Зигуанг Стораге Тецхнологи Цо., Лтд. придружено је Зигуанг Гроуп, фокусирајући се на производе и решења за складиштење. Његово пословање обухвата дизајн, развој производа за управљање складиштењем, продају производа и продају производа. Након успостављања, поред изгледа паковања и тестирања чипова за Зигуанг Хонгмао и Зигуанг Лите произведеног од ССД-а, у сарадњи са узводним и низводним произвођачима као што је Кунлиан, заснован на складишту реке Иангтзе и складишним картонима партнера, Зигуанг Стораге постепено уграђен дизајн регулатора. , Комплетан и отворен екосистем индустрије складиштења за развој производа система, тестирање амбалаже на честицама, производња, маркетинг и сервис ССД модула.

Особа блиска Зигуанг-у рекла је да би у отпуштању требало да буде укључен задњи тим НАНД-а, углавном у Пекингу и Сузхоуу, и мали део у Шангају. Раније се углавном радило о куповини НАНД резних листова како би се направили производи на продају. "Зигуанг Стораге ће преузети све функције продаје на дугом складишту, развој производа и друге функције. Али уста су му била мала и касније је изостављено. Није зарађивање било фактор. Тим је прешао са ДРАМ-а на Раније НАНД, а технологија и тржиште су новакиње. То је такође разлог за не одрастање. "

Као одговор, Зигуанг Стораге је одговорио да у циљу реализације укупне стратегије складиштења Зигуанг Групе, оптимизације портфеља производа и пружања бољим техничким услугама, Зигуанг Стораге је преусмерио повезане компаније и компримовао неке НАНД линије производа. Складиштење 3Д НАНД се стално масовно производи, а сродне компаније ће се постепено пребацивати на складиште реке Јангце. Истовремено, неке ДРАМ линије производа су побољшане.

Цхангјианг Стораге је рекао Јивеи-у да је 3Д НАНД језгро производне индустрије ИЦ-а. Да би се тржиште што пре развило, Иангтзе Стораге се фокусирао на прављење чипса. Зигуанг Стораге је био одговоран за помоћне модуле и тржиште, што је помогло Зигуанг-у да отвори цео ланац индустрије. Тренутно су чипови Иангтзе Ривер Стораге ушли у бројне производе купаца, а перформансе и квалитет достигли су захтеве купаца. Резултат је далеко од задовољавања потреба купаца. У овој фази капацитет се активно побољшава.