Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Мелекис одабире ПДФ Цлоуд за анализу производње полупроводника

ПДФ Солутионс је водећи добављач диференцираних решења за податке и анализу за глобалну индустрију полупроводника и електронике. Објављено је 6. јануара 2021. године да је Мелекис, глобални добављач иновативних микроелектронских решења, успоставио пет производних база, а платформа Екенсио®Аналитицс распоређена је на ПДФ Цлоуд-у са више од 1.000 тестних уређаја који подржавају више од 500 корисника широм света.

У последњих пет година, Мелекис је остварио значајан раст прихода и производа у својим главним тржишним областима (укључујући аутомобилску, индустријску, медицинску и паметну примену). Са повећањем броја и укупне количине производа, величина података о производима се такође значајно повећала. Само одговарајућим побољшањем способности сложене анализе може се континуирано побољшавати излаз и квалитет производа.

Мелекис је одабрао да своје постојеће аналитичке производе пребаци на Екенсио® Фаблесс Мануфацтуринг Аналитицс у ПДФ Цлоуд. То њиховим инжењерима пружа окружење које се лако може проширити према њиховим потребама и бољим перформансама. Поред тога, тим за инжењеринг производа Мелекис такође има специфичне аналитичке захтеве којима се мора позабавити приликом миграције у облак. Флексибилност и могућности брзе прилагодбе које пружа окружење ПДФ Цлоуд су кључни фактори који омогућавају да ПДФ решења задовоље све Мелекисове инжењерске потребе.

Менаџер производа за побољшање квалитета компаније Мелекис Гино Нис рекао је: „Платформа Екенсио® Фаблесс, посебно модул Мануфацтуринг Аналитицс, заиста је помогла да се разбију баријере података унутар Мелекиса.“ ПДФ решења могу пружити специфичне захтеве који су нам потребни кроз прилагођене предлошке у окружењу Екенсио®. Анализа. Омогућава нам да ефикасно пронађемо више могућности за смањење трошкова приноса и трошкова испитивања. "

Марц Цоллигнон, виши аналитичар за ИТ пословање у компанији Мелекис рекао је: „ПДФ Цлоуд је једна од првих главних аналитичких платформи коју смо преселили у Мелекис.“ "Успели смо да интегришемо ПДФ Цлоуд са нашим изворима података и сопственом платформом. Из перспективе управљања подацима, инфраструктура ПДФ Цлоуд у великој мери смањује ИТ оптерећење."

„Мелекис је један од дугорочних купаца Екенсио® Фаблесс Мануфацтуринг Аналитицс. Веома смо задовољни његовим успехом у ПДФ Цлоуд-у“, рекао је Саид Акар, потпредседник и генерални директор ПДФ Солутионс Екенсио® Аналитицс Гроуп. "Предности Мелекисове миграције у облак веома су атрактивне за све наше купце полупроводника и електронских производа. ПДФ Цлоуд може постићи ниже укупне трошкове власништва, брже увођење нових функција и веће Анализирање перформанси и капацитета, а ми видимо да ове погодности се временом повећавају, што резултира већим повраћајем улагања за наше купце. "

О ПДФ решењима

Као лидер у напредној анализи података, машинском учењу и повезивању уређаја, ПДФ Солутионс пружа свеобухватну енд-то-енд платформу за паметну производну повезаност, прикупљање података и управљање и анализу машинског учења за полупроводничке и електронске екосистеме, омогућавајући компанијама да унапреде излаз, квалитет и поузданост током животног циклуса производа. Полупроводничке компаније свих величина широм света ослањају се на платформе Екенсио® и Циметрик Сапиенце® за повезивање, прикупљање, надгледање и анализу било ког обима података како би промовисале ефикасну масовну производњу са високим профитом.

Седиште ПДФ Солутионс има седиште у Санта Цлари у Калифорнији, а послује у Канади, Кини, Француској, Немачкој, Италији, Јапану, Јужној Кореји, Сингапуру и Тајвану.