Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Прикупивши 10 милиона долара, Нови ће снажно развити ПМИЦ за прикупљање енергије

Према аналогним извештајима ееНевс-а, Нови БВ је недавно прикупио 10 милиона долара кроз округло финансирање. Ова рунда финансирања ће се углавном улагати у производе ПМИЦ-а, с циљем комерцијалне производње 2020. године.

Финансирање је обезбедила фирма са ризичним капиталом са седиштем у Амстердаму Дисруптиве Тецхнологи Вентурес (ДТВ).

Подразумева се да је 2018. године ДТВ сарађивала са холандском владом како би обезбедила семенско финансирање за Нови-е како би му омогућила спровођење технолошких истраживања и развоја и помогла му да добије више патената.

Садашњи извршни директор Симон ван дер Јагт рекао је једном: "Ми ћемо у првој половини 2020. године лансирати први ПМВ производ НВ-А2.3 за прикупљање енергије и тада ћемо даље проширити наше пословне активности."

Нови је рекла да намерава да искористи ову рунду средстава за изградњу пословног модела и широко га користи у ИоТ апликацијама и потрошачким уређајима попут паметних сатова и других носивих предмета.

Подразумева се да је 2018. године Нови најавио да је своју технологију интегрисао у ММТ модул паметног сата, претварајући светлосну енергију у електричну енергију и напајајући нове хибридне сатове. Од тада, Нови је могао да докаже да његова технологија може подржати употребу Хуавеијевих ускопојасних ИоТ чипова.

Нови тврди да је његова технологија компактна и да захтева мало спољних компоненти у поређењу с другим методама. И може истовремено користити више извора енергије (соларне, механичке, термалне и радијске).

Ван дер Јагт је рекао: "Ово је нова топологија која захтева мање спољних компонената да би се постигла ефикасност конверзије од 80 до 90%." Такође је напоменуо да „употреба Нови ПМИЦ-а може смањити број спољних компоненти за најмање 15 Употреба ових компоненти може додати додатних 1 УСД на рачун материјала и додатних 1 ПЦБ област“.

Ван дер Јагт је рекао да ће један од кључева успеха у ИоТ и потрошачким апликацијама бити способност да се подржи учестало анкетирање енергије путем адаптивних ПМИЦ-ова (чак и чипова за машинско учење). Такође мора развити више намене да би задовољило потражњу на тржишту.