Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ројтерс: Кинеска влада пристала је да настави са радом у погону у Хон Хаи Зхенгзхоу

Према Никкеи Асиан Ревиев-у, 8. септембра је кинеска влада обуставила да је због ширења нове епидемије вируса круне, десетодневни план наставка фабрика Хон Хаи Гроуп, творнице Схензхен и Зхенгзхоу суспендовао. Међутим, недавно су извори открили да је Хон Хаи добио одобрење од копнене владе и да ће електрана Зхенгзхоу наставити посао како је планирано.

Ројтерс је данас цитирао анонимни извор који каже да је Хон Хаи добио одобрење од копнене владе да настави посао у својој фабрици у Зхенгзхоуу. Истовремено, извор је открио да се Хон Хаи и даље бори са континенталним властима за обнову електране у Шенжену.

Постројење Зхенгзхоу Хон Хаи Групе главна је фабрика за производњу иПхоне-а, која је углавном одговорна за иПхоне 11 серију, иПхоне СЕ2 и тако даље. Последњи извештај аналитичара Тианфенг Интернатионала Гуо Мингкуан нагласио је да је фабрика која је првобитно планирала да настави посао 10. фебруара, сада одложена за најмање око 1 недељу, очекивана стопа приноса је око 40-60%.

Хон Хаи није одговорио на питање.