Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Сеоул Семицондуцтор ће продати портфељ патената за кључну технологију за 5Г мрежни дизајн и паметне камере

Сеоул Семицондуцтор је најавио да ће продати свој РФ паковање полуводичких пакета и паковање ЛЕД пакета велике снаге и тражи потенцијалне купце или лиценцне партнере за неке од ових технологија.

Сеоул Семицондуцтор сматра да је ово добра прилика за почетнике и мала и средња предузећа која имају потешкоће у добијању кључних патената за ширење пословања.

Наводи се да ће на првој аукцији Сеоул Семицондуцтор тражити највише понуђача за 98 патентних средстава која се односе на његово појачало снаге и РФ полуводиче из галијум-нитрида, укључујући 55 америчких патената, од којих су три лиценцирана Ваздухопловству САД-а и САД-у. Војска. Ови портфељи РФ патената потичу од америчке компаније СЕТи (Сенсор Елецтрониц Тецхнологи, Инц.) коју је компанија за куповину компаније Сеоул Семицондуцтор купила у 2015. години. Сеул је уложио више од 100 милиона долара у истраживање и развој ових патената. СЕТи је сада фокусиран на УВ ЛЕД технологију, па се сада припрема за аукцију свог ГаН РФ патента.

ГаН има шири опсег од силицијума, што значи да може издржати веће напоне од силицијума и брже може пролазити струју кроз уређај. ГаН постаје технологија избора за мобилне и сателитске комуникације, радар, бежично пуњење и аутономну вожњу.

Са појавом 5Г технологије, тржиште ГаН РФ се брзо развија. До 2024. године тржиште ГаН РФ пораст ће на две милијарде долара (Иоле Девелоппемент, 2019), а очекује се да ће глобална величина РФ компоненти до 2025. достићи 45 милијарди долара (Извештај о истраживању тржишта, 2019). Сумитомо Цхемицал, Црее и Корво тренутно имају лавовски удео на тржишту ГаН РФ.

На другој аукцији Сеул Семицондуцтор ће продати више од 100 америчких, европских, кинеских, јапанских и корејских патената који се односе на ЛЕД паковање велике снаге и адаптивно осветљење. ЛЕД пакети велике снаге се широко користе у паметним телефонима и аутомобилским апликацијама, а адаптивно осветљење се користи у сочивима фотоапарата за паметне телефоне, батерија и аутомобилских фарова. Ови патенти су основни патенти ЛЕД чипова велике снаге. ЛЕД чип велике снаге може реализовати танак и лаган дизајн објектива и бљескалице, испуњавајући тако различите функционалне захтеве тржишта за фотоапарате паметних телефона.

Цхунг Хоон Лее, оснивач компаније Сеоул Семицондуцтор, и Цхае Хон Ким, извршни директор СЕТи-ја, рекли су да су неке велике компаније илегално стекле наше пословне тајне копањем запослених или усвајањем јефтиних производа који занемарују права интелектуалне својине, што се негативно одразило на ЛЕД индустрија. . Стога ћемо продати неке патенте компанијама које се не такмиче директно, а добит од аукције ћемо инвестирати у развој нових технологија у будућности.

Посљедњих година Сеоул Семицондуцтор покренуо је неколико парничних тужби широм свијета. Међу њима је недавно победила тужба за кршење патената против ЛЕД компаније Еверлигхт у Немачкој, Еверлигхт тражи жалбу; на америчком суду у Тексасу поднио је "продају телевизора Пхилипс која крши патент компаније" против америчког трговца канала "Фри'с Елецтроницс" "и победио у парници; у Немачкој је поднела велика европска компанија за дистрибуцију електронике" Цонрад Елецтроницс ". тужба за кршење патента за позадинско осветљење мобилног телефона и није постигнут напредак.