Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Епидемија је погоршала пословно окружење, а ЈДИ је подржан додатним средствима од 10 милијарди јена.

Према писању Киодо Невс-а, ЈДИ је 13. септембра објавила да је постигла основни споразум са независном инвестицијском саветодавном фирмом Ицхиго Ассет Манагемент и да ће добити додатна средства у износу до 10 милијарди јена.

Већ 31. јануара ЈДИ је изјавила да је постигла споразум са Ицхиго Ассет Манагемент-ом за добијање до 100,8 милијарди јена за финансирање.

Са закључењем новог споразума, средства ЈДИ из Ицхиго Ассет Манагемент достигла су 110,8 милијарди јена.

Киодо Невс је рекао да ће 50,4 милијарде јена нових акција које су првобитно планиране доделити Ицхиго Ассет Манагемент на ванредном састанку акционара 25. марта бити повећано на 60,4 милијарде јена и о њима ће се гласати на редовном састанку акционара крајем јуна.

Од 60,4 милијарде јена, Ицхиго Ассет Манагемент добит ће 5 милијарди јена повлаштених акција и 55,4 милијарде јена нових права резервирања акција.

Предсједник компаније Ицхиго Ассет Манагемент Сцотт Цаллон рекао је на конференцији за новинаре: „Ми ћемо и даље завршити реструктурирање пословања ЈДИ“, истичући да се он неће повући.

Поред тога, као одговор на нову крунску пнеумонију, председник ЈДИ Ју Гангганг рекао је да ће се, иако се оперативно окружење погоршало, „загарантовати обрт капитала“.