Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Тржишни удио на копну расте, а процјењује се да фабрика меморија ЕСМТ расте у односу на тренд током цијеле године.

Фабрика дизајна меморија ИЦ ЕСМТ одржала је 25. финансијски извештај, радујући се изгледима на тржишту, компанија верује да, иако је еколошка несигурност и даље у четвртом тромесечју, али понуда и потражња за главном меморијом су стабилни, наруџбе паметних звучника напредују, очекује се да ће приход у четвртом тромјесечју бити раван. Трећа је сезона с рекордно високим; очекује се да ће порасти за више од 1% у години, што је боље од пада од 30-40% у општој индустрији.

Председавајући Цхен Ксингхаи рекао је да су под утицајем кинеско-америчког трговинског рата, део динамичке меморије компаније (ДРАМ) компаније, највећи конкуренти тајванске фабрике, попут Иуцхуанг, Винбонд, итд., Амерички ривали су мали, тако да заокрет Јединствена корист није велика. Појачало класе Д, главни противник компаније Текас Инструментс, овај део нас је примио трансфер, компанија је такође веома оптимистична у погледу будућег раста производа везаних за аудио.

Инсајдери индустрије оптимистични су у погледу ЕСМТ ДРАМ-а, синхроног динамичког меморија са случајним приступом (СДРАМ) и аудио појачала, који су узастопно ушли у ланац снабдевања паметним звучницима као што су Баиду, Ксиаоми и Јингдонг. Тржишни удео на копну је око 70%, а процењени отпремни и тржишни удео. Стопа и даље расте у корист уљепшавања, а очекује се да приходи одрже високе стандарде.

Реагујући на релативно велико складиштење прихода, Цхен Ксингхаи је жалио да је стање на меморији на тржишту веома лоше већ више од годину дана. Сада сви настављају да виде нове апликације и враћају мало самопоуздања. Међу њима је поново могуће очекивати раст волумена ДРАМ-а за 5Г мобилне телефоне наредне године. Талас добрих времена, компанија се сада конзервативно радује јер ће 5Г мобилни телефони постати популарни следеће године.

Цхен Ксингхаи је додао да је НОР такође једно од подручја већег раста које покрећу праве бежичне Блуетоотх слушалице (ТВС). Нагласио је да су у ствари ЕСМТ производи широко дистрибуирани, све док купци имају захтев да нам доставе одговарајуће производе, „спремни смо“.

Ауто-део, ЕСМТ-ове главне апликације за видео и аудио везе, генерални директор Зханг Мингјиан рекао је да је компанија углавном Јапанка, фиксни купци, од којих су, за јапанске купце, строже спецификације, земљишни систем је релативно неуједначен, што такође утиче на профит, тако да компанија је оптимистична. Главни разлог раста профита је тај што су очекивани трошкови нижи, а не раст цена. Признаје да је „ово тржиште заиста тешко“.

ЕСМТ је у трећем кварталу имао користи од налога, приходи су достигли око 3,245 милијарди тајванских долара (иста јединица), квартални раст од 6,85%, годишњи раст од 3,13%, рекордно висок; бруто профитна стопа од 12,86%, квартално смањење од 0,14 процентна поена, годишње смањење од 5,57 Проценатних поена, нето добит која се приписује власницима матичне компаније била је 83,329 милиона јуана, што је пад од 22,9% у тромесечју, годишњи пад од 60,42 %, а вишак од 0,3 јуана по акцији.

Што се тиче учешћа у приходима, ДРАМ је чинио 55%, НОР 10%, НАНД 12%, МЦП 13%, а аудио 10%. Што се тиче апликација, Нетцом чини 30%, потрошња 17%, монитори и мобилни телефони 14%, возила 10%, сет-топ бок 7%, а ССД-ови 5%.