Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Да ли ће индустрија епидемије добити могућности или ће пасти у хладну зиму?

У 2019. години, цела индустрија панела налази се у „знатном паду пошиљки и„ бесконачним понудама “, али оно што је неочекивано је да је катастрофа ове године у ствари довела до тога да се ова ситуација нагло промени. Нова круна Вухана избијање упале плућа сукцесивно је погодило Кину, па чак и стране индустрије, и индустрија плоча се не може држати по страни.

Е сад, шта се догађа са тим произвођачима панела?

БОЕ: Нормална производња на производним линијама широм земље и сада нема много утицаја

Подразумева се да је линија производње БОЕ Вухана 10.5 нова линија компаније. Иако је укупни напредак каснио, он нема много утицаја на укупну оперативну ситуацију. Истовремено, производња и рад осталих локалних фабрика компаније су нормални.

Особље БОЕ истакло је: "Линија Вухан је нова производна линија. Тренутно нема много производње и још увек је у процесу повећања производних капацитета. Ако се настави епидемијска контрола у будућности, напредак пењања може буди мало спорији. Рекао је да није било много утицаја. "


Поред тога, надлежна особа задужена за Цхонгкинг БОЕ такође је рекла да током Пролећног фестивала, БОЕ такође ради прековремено и да наставља активности и производњу.

Истовремено, БОЕ је недавно изјавио да је компанија, као велики индустријски пројекат у разним градовима, одржавала потпуну и блиску комуникацију са локалним самоуправама. Локална управа дала је велику подршку компанији у различитим аспектима као што је превоз, а тренутна епидемија ситуација сваке производне линије је ограничена.

Што се тиче залиха сировина, БОЕ је рекла да компанија и добављачи узводно имају одређене резерве за испуњавање потреба тренутне производње. Поред тога, компанија је дуги низ година успоставила разноврстан систем добављача, а утицај локалних епидемија на безбедност ланца снабдевања је ограничен.

Висионок: Епидемија неће имати великог утицаја на производњу и рад компаније

У саопштењу објављеном 4. фебруара Висионок је навео да је индустрија компаније индустрија панела за дисплеје, производни процес је јединствен, а производна линија треба континуирано да ради током читаве године. Током пролећног фестивала, производна линија компаније наставила је да се производи уредно у складу са производним планом и благовремено је обавестила надлежне владине одељења о напретку у производњи и мерама за контролу реакција на епидемијску ситуацију. Тренутно, инвентар сировина у производним линијама компаније може задовољити тренутне потребе производње.


Истовремено, као одговор на привремени недостатак сировина који може настати у будућности погођен епидемијом, компанија такође обезбеђује снабдевање сировинама и производним линијама активном координацијом добављача и логистичких канала и прилагођавањем производних стратегија . Епидемија неће изазвати велики утицај на производњу и рад компаније.

Схентианма: Залиха материјала може да задовољи тренутне потребе производње, а будући утицај за сада не може да се утврди

Схензхен Тианма је 4. априла најавила да је, према карактеристикама индустрије и потражњи на тржишту, производна линија компаније одржавала континуирану производњу и рад током Пролећног фестивала.

С друге стране, компанија је истакла да производна база компаније Вухан Тианма Мицроелецтроницс Цо., Лтд., подружнице компаније Вухан Тианма Мицроелецтроницс Цо., Лтд., представља око 20% укупног производног капацитета. У кратком року, логистика, повратак запослених и снабдевање неким сировинама суочавају се са одређеним притисцима.

Истовремено, у одговору на питање инвентара материјала, Цхи Иунфенг, особа задужена за оперативни центар Схензхен Тианма, рекла је да из тренутне ситуације, материјални инвентар компаније може задовољити тренутне и одређене потребе производње. Компанија такође активно координира логистичке канале са добављачима преговара, подноси захтев за подршку надлежних органа итд. И настоји да обезбеди да пратеће сировине уђу на тржиште по захтеву. Компанија посвећује велику пажњу променама у епидемиолошкој ситуацији и одржава глатку комуникацију са партнерима у узводном ланцу снабдевања и благовремено прилагођава и реагује на ланац снабдевања.

Цхи Иунфенг је нагласио да је епидемија била широм земље, а индустријски ланци узводно и низводно су погођени у одређеној мери. Производне линије компаније наставиле су да се производе и раде током Пролећног фестивала. Додјелом производних капацитета различитих основних линија некретнина, опскрба модуларних пошиљки Капацитети могу задовољити постојеће потребе купаца.

Вреди напоменути да су, као главни добављачи екрана за разне медицинске производе, од избијања епидемије, релевантни купци компаније Схензхен Тианма повећали потражњу и имали хитне потребе за неким производима. С тим у вези, Схензхен Тианма је рекла да су од тренутног прихватања налога наруџбе купаца довољне и да нису примљена никаква прилагођавања за одузете наруџбе или умањења. Тренутно је епидемиолошка ситуација још увек у процесу развоја и промена. Наредни утицај на индустрију за сада се не може утврдити. Чимбеници који одређују да ли су промене изнад или низводне су веће и посебне процене морају се извршити на основу стварних промена које следе.

ТЦЛ Хуакинг: Под утјецајем епидемије неки производни материјали могу имати краткотрајне заостатке

Другог дана, ТЦЛ Група је објавила одговор компаније на нови избијање коронавируса у 2019. години.

ТЦЛ је у најави навео да се Хуакингове фабрике т3 и т4 које производе мале и средње велике производе налазе у Вухану. Током пролећног фестивала планирана је производња и рад, а тренутни канали за испоруку готових производа су нормални.

Тренутно, материјални инвентар компаније може задовољити тренутне потребе за производњом, али због епидемијске ситуације, снабдевање неким производним материјалима може имати краткотрајно заостајање због фактора као што су одложено настављање рада добављача и лоша логистика. Компанија је активно координирала логистичке канале и преговарала о гаранцијама са стратешким добављачима. Начин за промоцију материјала на тржиште по потреби. Компанија ће благовремено прилагодити своје стратегије производње и пословања у складу са епидемиолошком ситуацијом и тржишним променама.

Оштар: Учинак се шири, размотриће пресељење производње из Кине

Схарп, један од добављача заслона иПхонеа, недавно је рекао да би размотрио помицање производње из Кине ако се утицај повећа.

Схарпов потпредседник, Масаки Номура, рекао је на финансијском извештају од 4. априла да ће, уколико се утицај епидемије упале плућа у Вухану продужи, размотрити премештање производње из Кине у друге регионе.

Раније вести на тржишту указале су да Схарп планира да изгради највећу фабрику ЛЦД плоча у Гуангдонгу. Очекује се да ће укупна инвестиција достићи милијарду јена. Очекује се да ће пројекат започети изградњу 2020. године. Сада се чини да је то пуно непознаница.

Иннолук: Маинланд Плант није започео, не може прогнозирати

Подразумева се да је фабрика панела Иннолук Тајван у Кини поставила фабрике у Нањингу и Нингбуу, али још увек нису покренуле.

Иннолук Нањинг је фабрика задњих модула за мале и средње величине панела, док је Нингбо фабрика модула за производе ИТ и аутомобилских панела. Са интензивирањем нове епидемије вируса круне, и Нањинг и Нингбо су примењивали затворено управљање засновано на заједници. Иннолук је нагласио да пошто ове две фабрике сарађују са правилима о обнављању празника на копну на пролећу, још увек нису започеле изградњу, па је немогуће предвидети утицај. .

АУО: Ако се епидемија не контролише у кратком року, то ће имати већи утицај на наредне резултате

Недавно је АУО, још један произвођач панела у Тајвану, рекао да, иако фабрика АУО у континенталној Кини није затворена за време Пролећног фестивала и још увек постоји инвентар за задовољење потреба тржишта, он се и даље суочава са добављачима, купцима који нису наставили са радом, и локалне самоуправе широм земље. Три главна изазова, укључујући строгу контролу.

Председавајући АУО-а Пенг Схуангланг нагласио је на 6. француској конференцији за штампу да АУО има производне базе у Сузхоу, Кунсхан и Ксиамен. Одржава производњу током Пролећног фестивала и нема гашења, тако да нема проблема са наставком рада. Међутим, кашњење у обнављању посла од стране добављача и купаца, заједно са утицајем превоза, имаће утицај на сировине, готове производе, производњу и испоруку, и продају. Ако се епидемиолошка ситуација не контролише у кратком року, материјали и услови транспорта биће нередовити и пристају. Пад има велики утицај.

Може се рећи да је изненадна епидемија ситуација наставила да се шири, а фабрике и производне линије у погођеним подручјима били су мање или више погођени. У кратком року, то ће помоћи произвођачима панела да исправе и олакшају ситуацију прекомерне понуде на тржишту. У исто време, такође је добра појава да произвођачи панела престају да падају и опорављају цене панела; међутим, ако се епидемија не ефикасно контролише у кратком року, очекује се да ће производне операције бити погођене дуго времена, а ланац снабдевања може чак суочити са несташицама, што ће се неминовно убрзати. Индустрија је замењена, а индустрија плоча вероватно ће ући у следећу „хладну зиму“. Због тога морамо активно реаговати на спречавање и контролу епидемије и умањити штету пре него што решимо тренутну потребу.