Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Испало је 7 нанометрских налога, августовски приходи ТСМЦ-а премашили су 100 милијарди

ТСМЦ је имао користи од Аппле-ове нове иПхоне и Хуавеи-ове нове фабрике индикатора, која није Пинг, а у свету је почело активно развијање инфраструктуре пете генерације мобилне комуникације (5Г), наруџбе од 7 нм, релевантне погодности ће се појавити у августу. Индустрија је оптимистична, очекује се да ће се августовски консолидовани приход ТСМЦ-а вратити на марку од 100 милиона НТ (исто доле) и попеће се на максимум од скоро 10 месеци, месечна стопа раста је преко 10%, а квартал од септембра и 4. септембра вриједно. очекивати да.

ТСМЦ никада није коментарисао појединачни налог клијента и процењене финансијске цифре индустрије, наглашавајући да ће на Мингу бити објављени консолидовани подаци о приходу из августа (10). Међутим, Лиу Деиин, председавајући ТСМЦ-а, јавно је изјавио да је видљивост налога у другој половини године била онаква каква се и очекивала. Главни разлог је тај што технологија са 7 нанометара води водећу индустрију, а тренутни капацитет је пун, подржавајући замах раста у другој половини. Индустрија верује да су темељи ТСМЦ-а снажни и очекује се да постане главни командант тржишта.

Консолидовани приход ТСМЦ-а у јулу још увек није одразио врхунски ефекат сезоне, благи пад од 1,3% у јуну; претходни јули консолидовани приход од 544.461 милијарди јуана, што је пад за око 2% у поређењу с истим периодом прошле године, али годишњи пад се у великој мери конвергирао из претходних месеци. Двоцифрени проценат се смањује на око 2%. Како се испоручују наредне наруџбе, индустрија оптимистично очекује да се кумулативна годишња стопа раста прихода окрене позитивно.

Према индустријским анализама, наруџбе са 7 нанометра, попут Аппле-ове процесора нове генерације, ХиСилицон мобитела и чипова 5Г базне станице, као и ултра-микро графички процесори, е-спортски процесори и сервер чипови, повлаче се у другој половини у години. Процењује се да ће време трајања поступка бити око 50 дана. Од августа па надаље, очекује се да ће операција показати снажан раст.

ТСМЦ процењује да ће консолидовани приход овог квартала достићи 9,1 милијарду до 9,2 милијарде америчких долара, што је повећање за око 18% у тромесечју, на основу курса НТ од 31 до 1 УСД, што је еквивалентно НТ од 282,1 милијарде до 285,2 милијарде, бруто маржа , Стопа добити ће такође бити боља у односу на други квартал, који процењује да ће се комбиновани приходи у августу и септембру значајно повећати.

ТСМЦ је рекао да је упркос великој несигурности економије и америчко-кинеском трговинском рату, глобални темпо градње 5Г бржи и ранији него што се очекивало, а ове сезоне је ушао у сезону отпреме паметних телефона, што ће покретати компанијску употребу 7-нанометарских капацитета. Стопа је пуна, а потражња купаца за процесом од 5 нм такође превазилази очекивања. Ове године је одлучено да се капитални издаци повећају на више од 11 милијарди америчких долара, али стварни издаци биће објављени половином октобра.

ТСМЦ је нагласио да компанија има водећу предност у технологији и посматраће пословање у следећој години. Као одговор на потражњу за 5Г следеће године, компанија ће наставити да регрутује таленте и шири фабрике у великој мери, а капитални издаци ће и даље да се повећавају.