Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Завршена друга фабрика подружнице Глобалваферс за Кореју, појавио се председник Јужне Кореје Моон Јае-ин

ММЦ Кореа Цомпани (МКЦ), подружница компаније Глобал Ваферс, силиконске фабрике вафлика, одржала је своју другу церемонију комплетирања постројења у граду Тианан, у Јужној Кореји, 22. августа. Предсједавајући Ксу Ксиулан рекао је да је МКЦ број 2 нова прекретница у технологији и расту операција ГлобалВаферс-а која може унапријед осигурати напредне спецификације. Вафли помажу компанији да ради. Конкретно, на месту догађаја се појавио и јужнокорејски председник Моон Јае-ин.

Ксу Ксиулан рекао је да би друга фабрика могла бити завршена на време ове године, а све захваљујући снажној подршци корејске владе и благослову поверења купаца. У будућности ће се ново постројење фокусирати на високо аутоматизовану 12-инчну израду вафла са месечним капацитетом од око 176 000 резина.

Поред Моон Јае-ина, на месту догађаја су владини званичници, парламентарци и шефови локалне управе за трговину, индустрију, енергетику, науку, информатичку и комуникациону технологију и друга одељења. Разуме се да је Моон Јае-ин посетио МКЦ и одржао говор на церемонији. Акцијом и међусобним сведочењем завршетка друге фабрике МКЦ-а ГлобалВаферс Кореа, Ксу Ксиулан му се посебно захвалио и изразио своју славу.

ГлобалВаферс Група је глобално дистрибуирана. МКЦ је стопостотна инвестицијска подружница компаније ГлобалВаферс и веома важно средиште истраживања и развоја и производње у североисточној Азији. У протеклих 30 година МКЦ је наставио да се фокусира на производњу и продају висококвалитетних 8-инчних, напредних 12-инчних резина и успоставио је дугорочне стабилне везе са главним међународним купцима.

Према ГлобалВаферс-у, МКЦ ИИ је најнапреднија паметна фабрика која снабдева купце стабилним квалитетом и количином силиконских чипса кроз модерну аутоматизовану производњу. Фабрика задовољава потребе тренутних стратешких партнера, истовремено задовољавајући потенцијалне поруџбине које доноси напредна технологија. Помоћи ће ГлобалВаферс да допринесе значајнијим доприносима и оперативној кинетичкој енергији.