Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Хаиси је најавио продају 4Г чипа Балонг 711, који виде инсајдери из индустрије.

Недавно је шангајски Хаиси најавио покретање прве Хуавеи Хисилицон ЛТЕ Цат4 платформе Балонг 711 на тржиште Интернета ствари. Од свог објављивања 2014. године, овај чип испоручује велики број апликација за испоруку, подржавајући ЛТЕ-ФДД / ЛТЕ-ТДД / ВЦДМА / ГСМ мулти-мод, пружајући брза, поуздана решења за мрежно повезивање за купце у ИоТ индустрији.

Наводи се да је Балонг 711 чип један од најраније развијених 4Г модемских чипова, а завршио је сертификацију више од 100 главних оператора широм света. Глобалном сертификацијом Балонг 711 чипа, јаком мрежном компатибилношћу и стабилним мрежним перформансама партнери могу брзо отворити глобално тржиште. Балонг 711 сетови укључују три чипа, чипове опсега Хи2152, чипове фреквенције Хи6361 и чип за управљање напајањем Хи6559. Платформа се широко користи у разним индустријама, са укупном глобалном испоруком од око 100 милиона комплета. Својим врхунским перформансама, производи засновани на шангајској Хаиси Балонг 711 платформи за чипове у потпуности су препознати и веровани купцима у глобалној ИоТ индустрији.

Шангајски ХиСилицон активно се развија и сарађује са водећим партнерима у индустрији. Са својим богатим искуством у дизајну и развоју, брзо је лансирало комплетно решење за скраћење времена купца за тржиште. Тренутно су уведена разна Опен ЦПУ рјешења која покривају праћење имовине, дијељење бицикла, ПОС картице итд. Истовремено, модул има богате хардверске интерфејсе, подржава Гигабит ЛАН, вишеканални УАРТ, СДИО, ПЦМ, ПЦИе и других интерфејса и флексибилан је. Користи се у традиционалним и новим областима као што су индустријска рута, умрежавање аутомобила, нова малопродаја и дељена економија.

Чипови серије Схангхаи ХиСили Балонг имају комплетну листу производа, од 4Г до 5Г како би задовољили различите потребе клијената. Прошлог месеца Схангхаи Хаиси и АВС Индустри Аллианце, Дангхонг Тецхнологи, Гуангдонг Супер ХД Видео Инноватион Центер и Пенгцхенг Лаб заједно су објавили прво 8К крајње решење засновано на АВС3 стандарду и лансирали први светски АВС3 стандард који подржава Хи3796ЦВ300, чип ултра високе резолуције са 8К резолуцијом и 120фпс. На основу богате платформе пословног чипа у Шангају, 4Г Балонг 711 се може користити са видео, ТВ, АИ, ВиФи и другим чиповима за пружање различитих решења као што су 4Г + видео / 4Г + АИ / 4Г + ТВ / 4Г + ВиФи да би се задовољили потребе сцене. Омогућити купцима различите предности и ниже укупне трошкове.

Вест о јавном издању Балонг 711 на Хуавеи ХиС ЛТЕ Цат4 платформи изазвала је бурне дискусије. Међутим, изгледа да је то велика гужва у индустрији.

Инсајдери индустрије кажу да Хуавеи ХиСили продаје чипове укључујући комуникацијске чипове на отвореном тржишту, али продаја није идеална.

Према инсајдерима из индустрије, када је особље компаније Хисилицон сазнало да је заостали Балонг 711 чип базног појаса медији распродали, то је изненадило.

Иза Балонг 711 постоје два места: основни појас подржава само Цат4 (главни производ Хуавеи је надограђен у Хисеи бенд Цат6) и не подржава ЦДМА.

Што се тиче хаишке екстерне продаје комуникационих чипова, индустрија верује да постоје четири:

1. Уређаји умрежени за ИоТ мрежу могу користити овај опсег за комуникацију на дуже удаљености.

2. Како би показали став Хуавеија према спољном свету, Хуавеи Терминал и Хесс спремни су да успоставе паметни свет повезан са свим врстама технолошких компанија у свету.

3. Хуавеијеве маркетиншке потребе, као што је већ споменуто, Хаиси није упознат са продајом овог опсега. Углавном планирање терминала, као и прошли ГПУ Турбо, развој у Хаисију је такође лице, не знам шта се догодило.

4. Испитајте воду. Вест је већ објављена, а Хуавеијева геста већ је објављена. Зависи од тога ко га је купио.