Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Машта најављује резултате за 2020. годину, профит компаније расте

Пре неколико дана, Имагинатион Тецхнологиес најавили су своје перформансе у 2020. години, а њен укупни приход порастао је за 44% на 125 милиона долара. Добит у 2020. години достићи ће 4 милиона америчких долара, док ће приход у 2019. бити 87 милиона америчких долара и губитак од 18 милиона америчких долара.

Компанија је завршила продају своје пословне јединице Енсигма компанији Нордиц Семицондуцтор 31. децембра 2020. Банка има 60 милиона долара у готовини и нема додатни дуг.

Имагинатион има 35,5% тржишног удела на пољу ГПУ-а за паметне телефоне и највећи је добављач ГПУ-а у аутомобилској индустрији, са око 43% тржишта. Почев од 2019. године, Имагинатион је сукцесивно објављивао ГПУ ИП-ове серије А и Б серије, који имају супер перформансе и могу помоћи купцима да стекну велику конкурентску предност на пољу ГПУ-а. Тренутно, Имагинатион тренутно има шест купаца који се суочавају са тржиштима преносних рачунара, стоних рачунара или дата центара.

Нови извршни директор Симон Бересфорд-Вилие рекао је: „Верујем да је машта ушла у важну фазу. У поређењу са 2019. годином, ови прелиминарни резултати прорачуна представљају значајну прекретницу. Пружа нам важну одскочну даску за постизање раста и повећање профитабилности 2021. године. Компанија се показала еластичном, али овај успех је вођена њеном способношћу да иновира и пружа услуге нашим купцима. ИП потребан за успех на тржишту ГПУ-а и АИ “.

Имагинатион је у потпуном власништву ЦанионБридге-а, приватне компаније, и фокусира се на графику и технологију обраде слика, а њена поља укључују трагање зрака, АИ, акцелераторе неуронске мреже итд.

Раи Бингхам, оснивач Цанион Бридге-а и извршни председник компаније Имагинатион, рекао је: "Имамо амбиције за Имагинатион. На основу тога смо уложили велика средства у истраживање и развој, створили изванредну нову ГПУ архитектуру и поново покренули развој праћење зрака. Иновативне технологије компаније интегрисане су са данашњим важним развојним трендовима, укључујући рад на даљину, рачунарство у облаку, уметну интелигенцију и аутономну вожњу, посебно АДАС. У изазовној 2020. години, Имагинатион наставља да пружа купцима ИП технологију и покреће успех купаца. потрошачи са бољим искуством “.