Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Предстојећа мини масовна масовна производња, очекује се да ће приходи компаније Еверлигхт покупити 2020. године

Према извјештају МонеиДЈ-а, Евергранде, главна компанија за паковање ЛЕД-а, од 2019. године је под утјецајем црвене конкуренције ланца снабдијевања и пада цијена ЛЕД-а, а приходи су и даље у паду. Процјењује се да ће се годишњи приход треће године заредом смањивати за 15-20%.

Међутим, на новембарском брифингу за корпорацију Еверлигхт, Еверлигхт је изјавио да се очекује да ће 2020. проширити производњу до 180КК, углавном за Мини ЛЕД невидљиву светлост и аутомобилске примене. Оптимистично је да ће укупни учинак наредне године расти двоцифреним процентима, а повећаће се и бруто профитна маржа. побољшати.

Подразумева се да је приход Еверлигхт-а за трећи квартал ове године био 5,173 милијарди јуана (НТ $, исто у наставку), што је међугодишњи пад за 17,7%; бруто профитна маржа од 25,9%, годишњи пораст од 2,1 процентна поена, углавном због пада удела расветних производа; маржа оперативне добити 5,38%, годишњи пад од 0,02 процентна поена; нето добит након опорезивања износила је 292 милиона јуана, што је годишњи пад од 4,3%.

У будућности, како нови производи као што су невидљива светлост, аутомобилска индустрија и разне апликације за осветљење ниша и даље расту, а Мини ЛЕД постепено улази у фазу масовне производње након најмање годину дана развоја, Еверлигхт очекује да се приход у 2020. години може стабилизовати. Или мало нарасти.

Директор Еверлигхт-а Лиу Бангиан такође је на брифингу рекао да замах раста следеће године долази из две главне области, прво су нови производи, укључујући УВА и УВЦ лампе, биљна светла и комерцијалну расвету; друго, производи са позадинским осветљењем, укључујући Мини ЛЕД, екране, електричну енергију И конкуренција и ТВ апликације имају могућност раста. Оптимистично је да ће укупни учинак наредне године расти двоцифреним процентима (више од 10%).

Еверлигхт Елецтроницс је оптоелектронска компанија са седиштем у Тајвану која производи ЛЕД. Основана у Тајпеју 1983. године, била је седма по величини ЛЕД компанија на свету 2009. године, а до 2016. године промовисана је у петог највећег произвођача на свету. Еверлигхт Елецтроницс има 30 година професионалног искуства у истраживању и развоју ЛЕД компоненти и свира кључна улога у глобалној ЛЕД индустрији.