Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Председавајући ВТ Мицроелецтроницс говори о ВПГ Холдингс: позиционирању конкурената

Након што је ВПГ Холдингс најавио свој удео у ВТ Мицроелецтроницс, разуме се да две стране до сада нису сарађивале. Председавајући ВТ Мицроелецтроницс Зхенг Вензонг изјавио је јуче (27) да је ВПГ Холдингс конкурент у раду. Што се тиче размене акција са Ксиангсхуо-ом, он је нагласио да ВТ Мицроелецтроницс има дугорочна улагања у компаније које се баве дизајном и има успешне случајеве. Ова стратегија је такође свеобухватно оцењена. Само зато што је време појаве било близу, сви су размењивали 171 милион акција ВТ Мицроелецтроницс за размену деоница са Ксиангсхуо, што је било повезано са првобитно планираним приватним пласманом или тренутним повећањем од 170 милиона акција, али то су две различите ствари.

Зхенг Вензонг је рекла да је случај са берзама средњорочан и дугорочан развој. Обе стране су то пажљиво оцениле. Чак је и Асусцо, матична компанија Ксиангсхуо, оптимистична. Коефицијент конверзије удела је детаљно дискутиран.

Скупштина акционара ВТ Мицроелецтроницс није отворена јуче. Разуме се да је, без обзира да ли су питања акционара повезана са предлогом, Зхенг Вензонг одговарала једно по једно. Нагласио је да ВТ Мицроелецтроницс придаје велику важност комуникацији са акционарима и неће тражити лажне одговоре: "Могу вам рећи на шта се може одговорити." Износ будућих случајева прикупљања средстава такође ће узети у обзир добит акционара и потребе за финансирањем компаније.

Зхенг Вензонг сматра да је ВПГ Холдингс стекао капитал ВТ Мицроелецтроницс, тако да о томе нема потребе говорити, али ВТ Мицроелецтроницс неће престати да се развија због тога. Признао је да је у првом тренутку када је чуо вест помислио: "Да ли је могуће спајање?" Али размишљао је и питао произвођаче узводног и нижег тока, а одговор је био не, па је дао и различита екстерна објашњења.

Зхенг Вензонг је рекао да ако ове године не буде нове епидемије крунске пнеумоније, индустрија полуводича би очигледно требало да расте, али сада је поремећена и економски утицај који је изазвао још увек није јасан. Он није забринут због производне стране, али брине се да ће утицати на потражњу на тржишту.