Изаберите своју земљу или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Иагео улаже преко 10 милијарди УСД, тајванске електране за које се очекује да ће имати користи

Према тајванском Медиа Ецономиц Даили-у, произвођач пасивних компоненти Иагео планира уложити 10 милијарди НТ долара (око 2.311 милијарди РМБ) како би проширио производе врхунског квалитета као што су индустријска возила. Инсајдери индустрије истакли су да се од ове фабрике очекује и фабрика опреме за аутоматизацију Ванрун, а операција у првом тромјесечју ће се смањити.

Извештава се да је производни капацитет компаније Иагео око 50%. Међутим, да би задовољио потражњу на тржишту и испунио нову еру 5Г и аутомобилске електронике, Иагео је одлучио да настави да шири своју истраживачку и развојну и производну базу на Тајвану у Кини како би осигурао дугорочни замах раста.

Као добављач Иагеа, очекује се да ће произвођач опреме Ванрун имати користи од оптимизма на тржишту. Поред тога, Ванрун је раније открио да су купци пасивних компоненти планирали да прошире производњу и почели су да настављају наруџбе.

Али за тржишне шпекулације, Ванрун нерадо превише коментарише. Ипак, Ванрун је још рекао да су многи купци пасивних компоненти проширили производњу 5Г производа за мобилне телефоне и већ започели први талас налога за куповину опреме. Ванрунове наруџбе су у порасту, а потребно је само 1 до 2 мјесеца да се појаве. Сада перформанс.

Ферментирани традиционалним вансезонским ефектом, заједно с чињеницом да наруџбе купаца за пасивне компоненте нису евидентиране, Ванрунов приход у децембру прошле године пао је на 55,57 милиона НТ, што је годишњи пад од 35,62%. Људи у индустрији предвиђају да би у децембру прошле године Ванрун требао бити дно операције, а први квартал овогодишњих резултата ће се смањити.